Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Известување за родителите и учениците

2020-03-17 10:27:19Почитувани родители и ученици,

Поради новонастанатата ситуација а по препорака на Министерството за образование и наука, БРО и Општина Центар, наставниот кадар на ООУ „Коле Неделковски“ со цел да им излезе во пресрет на учениците за да можат самостојно да совладаат дел од наставните содржини се потруди да им подготви едукативни содржини и да им зададе напатствија за работа на учениците преку Viber групи, електронска пошта , платформа за едукативно учење - Edmodo и други начини на комуникација.

На овој начин се надеваме дека нема да се создаде голем пропуст во постигањата на учениците.


Ученици користете ги најразличните едукативни платформи за учење поставени на Интернет мрежата, користете го методот за самоучење, истражување, пребарување на Интернет, експериментирање и следете ги насоките зададени од наставникот

Седете дома и слушајте ги родителите!

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu