Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Известување за родителите на учениците од 1-во одделение

2020-08-24 22:01:06Почитувани родители,
 
Ве известуваме дека е потребно да се пополни Изјавата за физичко присуство на учениците од прво одд и истата да се прати електронски на меил адреса (prvacinjaknedelkovski@yahoo.com) најдоцна до 26.08.2020 год (среда) до 10 часот.
 
Изјавата ќе ја најдете во делот под наслов - Документи на почетната страна од веб страната на училиштето.
  •  
     

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu