Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Средба со актерот Игор Ангелов

2021-12-20 16:09:27На ден 20.12.2021 (понеделник) на часот по предметот македонски јазик на наше големо задоволство, гостин во нашето училиште беше актерот Игор Ангелов. Учениците од 6а,6б и 9в имаа чест да поразговараат со актерот за сите прашања поврзани со глумата, филмот и театарот. Голема благодарност од страна на сите ученици и наставничката по македонски јазик Радмила Илиева Стојановска. Следно наше видување на театарска претстава.
 
 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu