Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Меѓународен ден на мајчиниот јазик

2022-02-21 19:51:57 
Во просториите на ООУ „Киро Глигоров'“ Општина Центар на ден 21.2.2022 година се одржа настан по повод Меѓународниот ден на мајчиниот јазик. Тема на настанот беше: „Мојот јазик,мојата слика“.
 
Во дебатата на дадената тема и цртеж, претставници од ООУ „Коле Неделковски“ Општина Центар беа следниве ученици:
 
Дебата:
1.Теодора Милошевска 9в
2.Ана Котевска 9в
 
Ликовна творба:
1.Дарија Трајкова 5а
 
во придружба на наставничката по македонски јазик Радмила Илиева Стојановска.
 
 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu