Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на спомен куќата на Мајка Тереза - 4а одд.

2022-05-10 14:24:07На 06.05.2022 год. учениците од IVа заедно со одделенските наставници Ана Блажевска Анчевска и Христина Ристеска ја посетија Спомен куќата на Мајка Тереза, една од најпознатите хуманитарки и добитнички на Нобелова награда.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu