Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Средба со писателката Јагода Михајловска - Георгиева

2022-05-13 17:31:05На 12.05.2022г. во IIIв одд. и во IVa одд. гостуваше македонската писателка Јагода Михајловска - Георгиева  заедно со нејзиниот издавачки тим и ја промовираше нејзината најнова книга "Ѕвездена џунгла".

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu