Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Прогласување на талентиран ученик од 9 одд од ООУ „Коле Неделковски“

2022-06-01 10:55:05На 01.06.2022 год во дворот на Општина Центар од страна на Градоначалникот и одговорната за образование се изврши свечено прогласување на талентираните ученици од 9 одд. во учебната 2021/2022 год. од основните училишта на територијата на општината. Од нашето училиште за талентиран ученик беше избрана ученичката Миника Лазаревска од 9а одделение. Талентираните ученици од страна на општината беа наградени со парична награда и Пофалница.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu