Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на претставата "Девојчето од првата клупа" од страна на учениците од 4а одделение

2022-06-07 09:38:29На 30.06.2022 год. во Паркот на Франкофонијата учениците од четвртите одделенија ја проследија претставата " Девојчето од првата клупа".

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu