Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на Меѓународниот Аеродром Скопје од учениците од 4а одделение

2022-06-08 16:53:31На 08.06.2022 год. учениците од IVa одд. заедно со одделенските наставнички Ана Блажевска Анчевска и Христина Ристеска го посетија Меѓународниот Аеродром Скопје и имаа едукативна работилница.

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu