Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на учениците од I-б одд од страна на Проф. Дарко Багески и неговите студенти

2022-07-08 10:51:12Проф. Дарко Багески и неговите студенти на гости во училната на I-б одделение. Мини концерт квартет со гитари.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu