Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на Музеј на Современа Уметност од страна на учениците од I-б одделение

2022-07-08 10:58:10На 08.06.2022 год. учениците од I-b одделение беа во посета на Музеј на Современа Уметност. Низ музејот ги прошета родителката Бојана Јанева.

Научивме за настанување на музејот, знаменитостите на градот и неговите уметнички дела.

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu