Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Известување за првиот училиштен ден за првачињата во ООУ „Коле Неделковски“

2022-08-22 21:40:59Ве известуваме дека првиот училиштен ден за учениците запишани во прво одделение во ООУ „Коле Неделковски“ ќе започне со свечен прием и приредба со почеток во 10:30 часот.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu