Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на Сител телевизија од страна на учениците од 4-в одд.

2022-11-01 18:17:39По повод „Денови на медиумската култура“, учениците од 4-в одд. на 01.11.2022 год. беа во посета на Сител телевизија. 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu