Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на кабинетот на Градоначалникот на Општина Центар од страна на учениците од 4-в одд.

2022-11-22 09:58:57На ден 21.11.2022 год. учениците од 4-в одд беа во посета на кабинетот на Градоначалникот на Општина Центар.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu