Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Учениците од III a во посета на дирекцијата на ВИП операторот во Скопје

2014-11-14 19:31:27 

На 14.11.2014 година, учениците од IIIa одделение, заедно со нивните наставнички Милена Кузмановска и Маргарита Николоска-Бошковска ја посетија дирекцијата на ВИП oператорот во Скопје, на покана на родителот Стојан Митревски.

 

Учениците имаа интерактивен час. Се запознаа со клучната терминологија околу Интернетот, од кога постои Интернет, кои работи треба да ги знаат кога пребаруваат нешто и како да се заштитат на Интернет ( да ги заштитат своите лични податоци од злоупотреба ).

 

 Часот помина убаво, а учениците беа среќни и задоволни. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu