Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

22 Април - Ден на планетата Земја

2015-04-24 18:37:59



 

    На 22-ри Април  по повод Денот на планетата Земја во нашиот училишен хол  беше поставено пано со едукативен план за заштита на планетата Земја. Учениците од прво до петто одд .земаа учество со готови изработени цртежи на тема „Да ја чуваме нашата планета“ во украсувањето на училишното пано, а потоа се направи и мала изложба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu