Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на Читална „Славко Јаневски“, Општина Центар

2016-10-28 21:38:08 

  На 26.10.2016 учениците од библиотекарската секција заедно со библиотекарката Весна К.Трајкова по повод Денот на Општината ја посетија Читалната „Славко Јаневски“во Општина Центар. Учениците се запознаа со ликот и делото на Славко Јаневски, имаа можност да се информираат како да се зачленат во читалната и да го користат нејзиниот простор, a ги разгледаа и книгите и изложените скулптури. 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu