Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на Читалната „Славко Јаневски“, Скопје

2017-11-09 20:29:37 

Читалната „Славко Јаневски“ во Општина Центар, Скопје нa 27.10.2017 г. беше посетена од група ученици од библиотекарската секција заедно со библиотекарката Весна К. Трајкова по повод Месецот на книгата и Денот на Општината Центар. И овој пат учениците се запознаа со просторот, книгите, начинот на позајмување книги, како и со делата  од македонски скулптори изложени во Читалната. Тие ја посетија и новоотворената книжарница „Антолог“ каде се запознаа со најновите изданија од македонски и светски автори.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu