Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Меѓународна ликовна изложба за деца и младинци " 13 Ноември" - 2017

2017-11-21 21:40:36Детскиот ликовен центар организираше меѓународна ликовна изложба за деца и младинци " 13 Ноември" – 2017. Под менторство на предметниот наставник Љиљана Савиќ учество на изложбата замаа и ученици од повеќе одделенија од основното училиште ООУ “Коле Неделковски” – Скопје.

Наградени ученици на меѓународната изложба се: Јасна Јовановска 9а- прво место, Елена Тодорова 9а- 3 место и Дариа Наумовска 5а- прво место.

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu