Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Учество на интернационалниот информатички натпревар „Дабар 2017 год“

2017-11-23 12:53:41Во ООУ „Коле Неделковски“ - Скопје неделата од 13.11.2017 год па се до 17.11.2017 год. се одржа интернационалниот информатички натпревар „Дабар 2017 год.“ на кој активно учествуваа учениците од 6-то до 9-то одд. Натпреварот се реализираше он-лајн преку директна интернет врска и се решаваа логички задачи соодветни на возраста на учениците. Овој вид натпревар е повеќе од карактер на помасовно учество на учениците отколку од натпреварувачки карактер. Сите учесници на натпреварот добиваат сертификат за учество.

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu