Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Час по „Креативно творештво “ во соработка со Народна техника - Скопје

2018-10-08 16:09:45Учениците од 4- б одд од ООУ„Коле Неделковски“ имаа час по „Креативно творештво “ во соработка со Народна техника - Скопје.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu