Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Едукативен час со Слаѓана Стаменкова на учениците од 2-а одд.

2018-10-18 17:27:39Учениците од 2-а одд. имаа едукативен час со г-ѓа Слаѓана Стаменкова.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu