Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на стоматолошката ординација кај д-р Сашка Симјаноска на учениците од 2-а одд.

2018-10-18 17:30:09Учениците од 2-а одд. беа на посета на стоматолошката ординација кај д-р Сашка Симјаноска.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu