Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Учество во детската емисија „Ѕвон“ во МРТВ

2019-03-24 20:19:17Учениците од 2-б и 4-б одд. од ООУ „Коле Неделковски“ учествуваа во детската емисија „Ѕвон“ во МРТВ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu