Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на софтверска компанија Matrix Global од страна на учениците од 2-а одд.

2019-04-04 17:32:56Час за професионална ориентација одржан со учениците од IIа. Во софтверска компанија Matrix Global која што е израелска фирма што прави компјутерски игри за деца од светски ранг.

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu