Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Учество во проект „Хортикултурна библиотека“ кој се одржа во библиотеката Браќа Миладиновци - Скопје

2019-04-23 14:03:14Учениците од 2-а одд учествуваа во проект „Хортикултурна библиотека“ кој се одржа во библиотеката Браќа Миладиновци - Скопје.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu