Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Поетска работилница Центар Јадро во ООУ „Киро Глигоров“-Скопје

2019-12-15 17:57:10На ден 13.12.2019 год. учениците од 9-а и 9-б одд. од ООУ „Коле Неделковски“ , општина Центар, Скопје ги презентираа своите творби на англиски и на македонски јазик. Убавиот збор, железни врати отвара, а овие ученици ја отворија и душата и срцето. Голема благодарност до поетот едукатор Јихо Кусси и г-ца Јасмина Билаловиќ - Центар Јадро.

 

Настанот се одржа во ООУ „Киро Глигоров“ општина Центар, Скопје. Сите ученици добија Сертификати од поетската работилница „Центар Јадро“.

 

 

 

 

 

 

 
 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu