Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

ПРЕПОРАКИ ЗА ОДНЕСУВАЊЕ НА НАСТАВНИЦИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА НАСТАВАТА ОД ДАЛЕЧИНА

2020-11-24 13:36:30ПРЕПОРАКИ ЗА ОДНЕСУВАЊЕНА НАСТАВНИЦИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА НАСТАВАТА ОД ДАЛЕЧИНА

Напомена : Погледнете го Word  документот кој е поставен во табот Документи на почетниот прозорец од веб страната на училиштето!

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu