Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Лична карта на училиштето

2014-10-13 09:26:40           

ЛИЧНА КАРТА НА УЧИЛИШТЕТО

 

Име на училиштето:

“Коле Неделковски“ - Скопје

Вид на училиштето:

општинско основно училиште

Наставни јазици:

македонски јазик

Број на паралелки:

25

Број на ученици:

693

Директор на училиштето:

Светлана Масларевска

Адреса на училиштето:

ул. „Антоние Грубишиќ“ бр. 8, Скопје

Општина:

Центар

Телефон:

389 02 3117759

Факс:

3117759

E-mail:

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu