Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Директор

2014-11-03 04:48:31   

   Задача и цел на воспитно-образовниот процес е развивање на индивидуата во  ПОЗИТИВНА,  АКТИВНА,  КРЕАТИВНА И ХУМАНА ЛИЧНОСТ.

       Токму затоа наш приоритет е ГРАДЕЊЕ НА ЛИЧНОСТ како единствена мерка за социолошко и културолошко однесување не само во својата средина, туку и на национално ниво; личност, воспитана и едуцирана, која ќе ги почитува културните, јазичните и религиозните верувања, ЌЕ ВЕРУВА ВО СЕБЕ И СВОИТЕ СПОСОБНОСТИ И ЌЕ ГИ ПОЧИТУВА И ВРЕДНУВА ТУЃИТЕ.

 

Директор

Светлана Масларевска

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu