Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА УЧЕНИЦИ ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОД.

2021-04-12 14:35:03Почитувани,

ве известуваме дека сите потребни информации за запишувањето на ученици во прво одделение во ООУ „Коле Неделковски“ - Центар, Скопје за учебната 2020/2021 год. ќе ги најдете во делот (табот) со име - Документи во крајниот десен дел од лентата која се наоѓа веднаш под името на училиштето на почетната страна од веб сајтот на училиштето.

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu