Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Завршна приредба на 5-б одделение по повод крајот на учебната 2020/2021 год.

2021-06-16 13:33:40По повод крајот на учебната 2020/2021 год учениците од 5-б одделение заедно со нивната наставничка Весна изработија прекрасна книга на спомени која може да ја погледнете на следниов линк: 

https://read.bookcreator.com/9QFhLP53pvWCzCe4hbE7qu_6Tn-sA5d1obvDYRvLH9Y/MMwJIe8fStO4wFJQt_OyQw

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu