Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Проект од Фонд за иновации и технолошки развој под наслов „Дали е се така како што изгледа?“

2022-02-08 08:46:20Тимот од ученици од 8-мо одд. во состав : Леон Максимилијан Никовски, Леона Угриновска, Андреа Симичиева и Арзу Исмаили под водство на наставничките Викторија Илиевска - наставник по физика и математика и Валентина Зорчец - наставник по информатика и иновации, со својот проект под наслов „Дали е се така како што изгледа?“ се пласираа во финале и освоија паричен грант на конкурсот „Предизвик за млади истражувачи“ од Фонд за иновации и технолошки развој на Република Северна Македонија.

Еве неколку фотографии од настанот  за свечено доделување на сертификатите за учество и добиените награди, кој се одржа во „Школка“ - Градски парк во Скопје.

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu