Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на Музејот на македонската народна борба од страна на учениците од IVа

2022-03-31 18:52:04На 29.03.2022год. учениците од IVа заедно со одделенските наставници Ана Блажевска Анчевска и Христина Ристеска го посетија Музејот на македонската народна борба и ги проширија стекнатите знаења за минатото на македонската држава.

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu