Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Известување за продолжување на терминот за запишување на првачиња во учебната 2022/2023 год.

2022-04-16 19:27:59Почитувани родители!

Ве известуваме дека сите оние родители кои до 15.04.2022 год. не успеале да ги поднесат документите за упис на ученикот во прво одделение, тоа можат да го направат до 31.05.2022 год. 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu