Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на Природно-научниот музеј од страна на учениците од 4-в одд.

2022-11-01 18:21:01 Учениците од 4-в одд. поради потребите на наставата на ден 01.11.2022 год. го посетија Природно-научниот музеј во Скопје.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu