Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на првата отворена Халки креативна работилница во ЗОО од страна на учениците од 4-в одд.

2022-11-09 17:51:24Учениците од 4-в одд. на 26.10.2022 год. беа во посета на првата отворена Халки креативна работилница во ЗОО организирана од Халкбанка АД Скопје.

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu