Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на Дом на АРМ од страна на учениците од Vа и Vб одделение

2022-12-20 20:15:02На 10.12.2022г. учениците од Vа и Vб ја проследија претставата " Сами сме дома", новогодишна комедија за деца подготвена од децата актери од Актерската Школа на Весна Петрушевска каде актерска улога имаше ученичката Бела Стефанова од Vа одделение.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu