Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УЧЕНИЦИТЕ И РОДИТЕЛИТЕ

2023-01-12 11:22:49Почитувани родители и ученици, според одлуката на Владата зимскиот распуст на учениците се продолжува. Второто полугодие ќе започне на 23.01.2023 година (понеделник).
 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu