Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на Архитектонскиот факултет од страна на учениците од IVв одд.

2023-02-28 08:56:36Учениците од lVв одд.беа на посета на Архитектонскиот факултет каде што е поставена изложба на проекти изработени од студентите од различни години и предмети. Учениците со внимание и љубопитност се движеа низ макетите, ги допираа, препознаваа и се восхитуваа на нивната изработка.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu