Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Известување за родителите/старателите на новозапишаните ученици во прво одделение

2023-08-23 20:19:45ПОЧИТУВАНИ РОДИТЕЛИ,

  

ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА ПРИЕМОТ НА ПРВАЧИЊА

ВО  ООУ „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“ - ЦЕНТАР

ЗА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОД. ЌЕ СЕ ОДРЖИ

НА 1.09.2023 ГОД. СО ПОЧЕТОК ВО 9:00 ЧАСОТ

 

                                                                      ДИРЕКТОР

                                                        СВЕТЛАНА МАСЛАРЕВСКА

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu