Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Час за професионална ориентација на учениците од IIIа одд

2014-11-24 20:01:01На ден 06.10.2014 год. (понеделник), учениците од IIIa одделение имаа гостин на часот за професионална ориентација со асистентот на Катедрата за англиски јазик и книжевност - Огнен Чемерски. Часот беше многу интересен. Разговаравме за преведувањето, учениците употребија техника - збороред, со која од два збора составуваа еден, а потоа илустрираа.
На крај се изведе заеднички заклучок, дека во учењето и знаењето е силата и моќта!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu