Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Одлично дружење со Ивце Пивце и учениците од III б и IV б во супер 3D автобус на Пакомак. 01.12.2014г.

2014-12-02 00:14:53 

  Еве како изгледаше нашето одлично дружење со Ивце Пивце во супер 3D автобусот на Пакомак.

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu