Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Приредба по повод приемот на првачиња во ООУ „Коле Неделковски“ – Скопје

2015-09-06 23:43:13На 01.09.2015 г.во училиштето "Коле Неделковски" се одржа свечен прием на првачињата од општина Центар.Учениците од погорните одделенија под раководство на одделенскиот наставник Пепица Павлова спремија неколку точки со кои го претставија училиштето, а со тоа придонесоа малите првачиња да се почуствуваат добредојдени. Најпрво, добредојде им посака директорката Светлана Масларевска, која потоа го покани и градоначалникот на општина Центар господин Андреј Жерновски да ги поздрави првачињата и нивните родители и да им посака среќен почеток на новата учебна година.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu