Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Прием на првачиња за учебната 2016/2017 година

2016-09-10 22:50:36 

Традиционално,како и секоја година,така и оваа учебна година,првиот училишен ден го започнавме со приредба со која им посакавме добредојде на новите ученици-малите првачиња.

Приредбата се состоеше од неколку точки, ритмичка,ораторска, во која учество земаа учениците од VIб одд. Сите заедно учениците,наставниците,директорката и претставниците од општина Центар на првачињата им посакаа среќен почеток, многу здравје и се разбира многууу ПЕТКИ . 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu