Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Есенска работилница

2016-10-28 21:56:27 По повод Денот на Општина Центар се организираше " Есенска работилница" со учениците од I б одд. Учениците изработуваа полжавчиња од костени и пластелин, чадорчиња од волница и чепкалки.

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu