Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Натпревар по предметите англиски јазик и математика во Гимназијата Алгоритам - Скопје

2017-01-30 18:04:02 

 Учениците од ООУ „Коле Неделковски“ – Скопје на ден 30.1.2017 год. учествуваа на натпреварот по предметите англиски јазик и математика (PSAT 8/9 – меѓународен испит по англиски јазик и математика) организиран од Гимназијата АЛГОРИТАМ  - Скопје.

 

 Учениците кои ќе покажат особен успех на натпреварот се стекнуваат со можност за добивање СТИПЕНДИЈА за гимназиско образование во Гимназијата АЛГОРИТАМ, како и полагање на PSAT 8/9  меѓународно признаен испит и стекнување на валиден сертификат за истиот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu