Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посетата на учениците од Vа, Vб i Vв одд. на Собранието на Република Македонија

2017-11-22 19:13:03Учениците од Vа, Vб i Vв одд. во петок на 29.09.2017 година беа во посета на Собранието на Република Македонија. 

 

Од дел од фотографиите е направен ѕиден весник кој е истакнат во училницата на Vа одд.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu