Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Посета на театар

2018-05-02 20:51:26Учениците од ООУ „Коле Неделковски“ на ден 24.04.2018 год и на 27.04.2018 год. присуствуваа на драмските претстави „Како да се ограби банка“ и „Последните македонци“.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu