Општинско Основно Училиште
Коле Неделковски - Скопје
Вие сте на: Артикл

Учество на Републичкиот детски литературен фестивал „Ракатки“

2018-05-02 20:56:12На ден 27.04.2018 год. ученичката Искра Митевска од 6-б одд од ООУ „Коле Неделковски“ учествуваше и освои 1-во место на Републичкиот детски литературен фестивал „Ракатки“.

 

Корисни линкови

eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner Eduinu